Mehiläishoitotarvikkeita

Jäsen, mikäli sinulla on ylimääräisiä mehiläishoitotarvikkeita tai kalustoa, ota yhteyttä, niin lisäämme myyntilmoituksen siitä mielellämme. Tänne sopivat myös ilmoitukset, jos aiot luopua jostain mehiläishoitoon liittyvästä, etkä halua siitä vastiketta. Jäsenille ilmoitus on ilmainen.

Ilmoitukset poistetaan puolivuosittain tai ilmoittajan pyynnöstä.

 

Ostetaan mehiläispesiä

Autamme mehiläishoidon peruskursseille tulleita hankkimaan itselleen ensimmäiset mehiläispesänsä. Ilmoita osoitteisiin: jouko.monkkonen(at)pp2.inet.fi ja vaino.kuivalainen(at)hunajatupa.fi, jos tiedät kaupan olevista mehiläisistä tai jos olet valmis luopumaan yhdestäkään pesästäsi!
 

Myydään

Mehiläispesiä

Krainilaisia, farrar kevytpesät 2osastolla (katto ja pohja). EKM otetaan parin vko päästä (joka vuosi otettu). Syksyllä ruokinnan alussa tymol/muurahaishappo vuorovuosin ja oksalihappo joulukuun alussa. Useamman pesän ostajalle kuljetus mahdollista lisähinnasta. Hinta sis alv. Talvehtineet vahvasti hankien keskellä. Myydään varausjärjestyksessä. Tiedustelut: 044-5407283, paula.collan(at)outlook.com

 

Mehiläisyhdyskuntia Krain / Langstroth-kevytkalusto, Siilinjärvi

320 € - Hinta sis alv. EKM-testattu talviruoasta syksy 2018, punkkitorjunta tehty syksy 2018 (tymol ja oksaalihappo). Yhdyskunta sis: Emo, vähintään kolme sikiökakkua, siitepölykakku, kaksi ruokakakkua, mehiläiset sekä loput kehät, pesäosasto, pohja ja katto Langstroth.  Krainilainen rotu valmistaa runsaasti korkealaatuista hunajaa, kestää hyvin tauteja ja kylmyyttä sekä on vielä kaiken lisäksi lauhkea. Useamman pesän ostajalle alennusta:)

Tiedustelut: markku(at)mhirvonen.com / 0400 511946

 

Italialaisia + kalustoa

Myytävänä 10 italialaista pesää + kalustoa. Pesien lukumäärä tarkentuu keväällä, kun talvitappiot selvillä. Kalusto kunnostettua. Pesät sijaitsevat Liperissä.
Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Tarvikekaupat